Respingerea Planului Național de Dezvoltare Profesională Continuă a Arhitecților (PNDPC)

Petiție pentru respingerea PNDPC propus de OAR

Dragi Colegi Arhitecți,

Vă invit să semnați alături de alți peste 1000 de arhitecți textul petiției prin care dorim să sensibilizăm delegații la Conferința Națională Extraordinară a Ordinului Arhitecților din România pentru respingerea prin vot a Planului Național de Dezvoltare Profesională Continuă (PNDPC).

Dacă doriți, puteți accesa textul și direct pe PerițiiOnline.ro

Puteți citi și pozițiile exprimate în nume personal de Domnul Arhitect Marian Moiceanu și de Domnul Profesor Mircea Ochinciuc referitoare la oportunitatea și modul de implementare ale acestui Proiect. PNDPC va deveni o obligație prin adoptarea noilor regulamente de funcționare ale OAR, la nivel național și teritorial.

Pentru dezbateri pe baza acestor propuneri, vă invit să participați la conversațiile din Grupul Discuții PNDPC și din Grupul Arhitecți Români de pe Facebook!

4 thoughts on “Respingerea Planului Național de Dezvoltare Profesională Continuă a Arhitecților (PNDPC)

  1. Pot fi de acord chiar si cu acest program, dar ca orice proiect trebuie sa aibe o structura, o planificare, obiective si un buget. O perioada de testare, la fel ca si proiectul pilot din Teritoriala Vest. Concuziile pot conduce sau nu la lansarea proiectului. Numai ca in Cadrul Conferintei cuvantul taboo a fost BUGET. Nimeni nu a aflat ceva despre costuri.

Lasă un răspuns